Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

HennieM

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Moi via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 01-12-2014 Nighttrain (8)
  • 01-12-2014 Bangkok Airport (0)
  • 27-11-2014 Smakelijk ... (6)
  • 26-11-2014 Niks (0)
  • 25-11-2014 Gevonden! (6)

Statistieken

Dit dagboek is 13246 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Thaise massage

Toon op kaart

14 november 2014 | Door: HennieM

Aantal keer bekeken 206   Aantal reacties 3   Ban Laem Mai Ruak, Thailand
a A

Thaise massage

Het is 21.00 uur en ik heb mezelf zojuist op een Thaise massage getrakteerd. Het “Happy end”bestond uit het feit dat ik blij was dat de lady klaar was. Ik was even vergeten hoe pijnlijk een klassieke Thaise massage is voor een Europeaan. Het is meer een soort vrijwillige marteling, ze weten feilloos al je pijnpunten te vinden. Maar goed, ik heb het zonder al teveel gejammer doorstaan, en alle spieren zijn weer lekker los. Vooral mijn nek en schouders juichen van blijdschap.

Vandaag heb ik een bril gekocht. De mijne was al zeker 10 jaar oud (ik draag hem niet zoveel) en ik zie er niet echt goed meer mee. Ik heb last van mijn lenzen omdat ik deze al te lang draag, en in Thailand hebben ze geen multi-focale lenzen volgens de opticien, dus weinig keus. Rib uit mijn lijf, want de prijs viel gruwelijk vies tegen. (denk niet dat er iets te declareren valt bij Menzis) Dit betekent dat ik deze week niet veel uit zal kunnen voeren wil ik binnen mijn budget blijven. Ik heb tenslotte nog een 5 weken te gaan.

Net een lijstje gemaakt voor wie ik allemaal souveniers mee moet nemen, en ik schrok er een beetje van, ik kwam op 15 mensen. Oeps! So guys, het zullen geen dure/grote cadeau’s worden want dat trekt bruin niet, dan weet je dat vast.

Tags: Massage, Lenzen, Souveniers

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (3)

15 november 2014 16:28 | Door: zusje

Ik dacht dat je die massage van 10 jaar geleden nog nie vergeten was?? Maarr dan kun je er nou weer 10 jaar tegen. Xx

16 november 2014 17:47 | Door: Moi M

Ik was hem niet helemaal vergeten sis, maar was wel vergeten dat het ZO fokking pijn doet als je last van je spieen hebt. Het was wel erger op Bali, daar kwamen Louisa en ik allebei met bloeduitstortingen vandaan. We zijn daarna maar niet meer terug geweest...

16 november 2014 22:07 | Door: John

Happy end was fijner geweest, zus. Maar minder lang plezier van